Veelgestelde vragen

We proberen op zoveel mogelijk vragen antwoord te geven. Twijfel je of heb je toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Dan proberen we zo snel mogelijk met een antwoord te komen.

We ontvangen graag een e-mail van de foutmelding met alle inschrijfgegevens. 

Let op: er geldt een inschrijfmaximum van 90 teams (90 juniorenteams en 90 seniorenteams)- zodra het maximum bereikt is, kan het artikel niet meer afgerekend worden. Dit gaat volledig automatisch.

De route is verschillend voor junioren en senioren. De juniorenroute is  circa 5 kilometer met ruim 20 hindernissen. Seniorenroute is  circa 7,5 kilometer met ruim 30 hindernissen.

Hindernissen overslaan is toegestaan. Houd er rekening mee bij de senioren dat elke deelnemer punt(en) krijgt bij het behalen van een hindernis.

Bij aankomst van een hindernis legt een vrijwilliger uit hoe de hindernis uitgevoerd dient te worden, veiligheid staat hierbij voorop. De begeleider mag ten alle tijden de junioren ondersteunen. Bij de junioren worden er geen punten toegekend bij het behalen van een hindernis. Wel wordt de eindtijd geklokt en zal de totale tijd van de route bekendgemaakt worden.
Bij de junioren is er geen wedstrijdelement aanwezig.

De scheidsrechters, die bij de hindernissen aanwezig zijn, geven elk teamlid een punt, wanneer hij/ zij de hindernis correct uitvoert.  Ook voor de snelheid vallen punten te behalen. Na afloop past de eindjury per hindernis een omrekentabel toe wat leidt tot de totale score.

Junioren – De begeleider mag ten alle tijden de junioren ondersteunen.
Senioren – *NIEUW* Deelnemers mogen elkaar alleen ondersteunen vanuit een hindernis. De helpende deelnemer moet dus zelf al in de hindernis zitten/ hangen/ liggen etc.

Junioren betalen €30,- per team, senioren betalen €60,- per team. De definitieve kosten ziet u tijdens het afrekenen/ inschrijven.

Voor junioren geldt een minimum leeftijd van 8 jaar en voor de juniorenbegeleider een minimum leeftijd van 18 jaar. De minimumleeftijd voor de senioren is 16 jaar.

Er zijn verschillende locaties met parkeergelegenheden voor auto’s en fietsen. Zie hiervoor de plattegrond.

Parkeren is op eigen risico!